Quants diners necessito per operar en Forex? | Mercat Forex Catalunya

Una pregunta recurrent entre els traders principiants i que no té només una resposta és quants diners es necessita per operar en Forex?

La pregunta en si apunta en l’enorme desafiament en el coneixement dels aspirants a traders. Investiguem breument aquest enfocament, mentre tractem d’entendre totes les coses que hem de saber abans d’acostar-nos a una resposta de quants diners es necessita invertir en Forex.

Aquestes són les coses que ha de considerar per començar en el Mercat Forex:

– Quines són les seves raons per començar a operar en Forex? Està buscant una font primària o secundària d’ingressos?

– Quines són les limitacions d’inversió imposades pel seu broker de Forex?

– Quant pot permetre invertir en la seva operació de compravenda?

– Quina és la seva actitud personal davant prendre riscos i quant risc està disposat a assumir al mitjançar?

Per què operar en Forex?

La primera gran pregunta que s’ha de fer un mateix per esdevenir un operador financer és per què vol operar en Forex. Sigui quin sigui el seu objectiu és vital que vostè ho expressi amb claredat, encara que només el teu permís i sense importar cuan trivial pugui resultar. Un objectiu clar l’ajudarà a centrar-se en les respostes a futures preguntes. Sense una resposta a el per què, vostè no podrà desxifrar quants diners necessita per comerciar en Forex.

Què tan decidit està de realitzar operacions de compravenda? Està buscant recaptar una suma gran a llarg termini o està a la recerca d’un ingrés o ambdues? Quant de temps és capaç i està disposat a comprometre en l’aprenentatge sobre Forex? Ha rebut algun tipus de capacitació? En general, els traders experimentats aconsellen als principiants tenir cautela i diuen que és millor començar amb menys diners i més educació. Ningú neix sent un trader però molta gent ha aconseguit convertir-se en un.

Compte Demo Forex

Comenceu per descansar uns minuts i dese temps per tenir una tempesta d’idees, escriviu els seus pensaments en un tros de paper i converteixi’l a la primera pàgina del seu diari de negociació. A partir d’aquestes respostes vostè podrà saber “quants diners necessita per comerciar amb Forex?” per guanyar-se la vida. Si vostè li dóna una major prioritat als ingressos, és probable que necessiti una suma major de diners. Això té a veure amb mantenir sota control els riscos, més d’hora que tard.

Aquí també està en joc un factor psicològic. Les investigacions mostren que la quantitat de capital d’inversió pot afectar la seva operació de compravenda. Quan hi ha saldos grans els traders han de ser més cautelosos i analitzar el mercat per més temps abans d’executar una ordre, hi ha menys transaccions en un període de temps i la utilització del compte de palanquejament és més mesura. També hi traders del tipus jugador que són despreocupats al moment d’operar grans sumes.

El seu broker vol que vostè inverteixi

Quants diners hauria de tenir per obrir un compte d’operacions varia segons el broker i el compte.

En navegar a través dels brokers i dels diferents comptes de compravenda, s’adonarà que s’esmenta més sovint quin és el dipòsit mínim i no quin és el màxim. La raó és simple, el seu broker vol que vostè inverteixi tant com li sigui possible perquè difícilment hi ha una suma que admetin no poder manejar.

Així que, Quant és la quantitat mínim que necessito per invertir en Forex?

Amb alguns brokers no hi ha comptes de dipòsit, per la qual cosa bàsicament no necessita fons. Només necessita registrar-se i tindrà un compte de compravenda “de per vida” amb una suma inicial gratis de $ 25 a $ 50 €. Naturalment, només es pot fer un recés després d’haver negociat un volum específic. No obstant serà un compte actiu. Òbviament, aquests tipus de compte hi són per atreure traders sense experiència i insegurs que es pregunten “com a mínim, quants diners necessito per comerciar amb Forex?” i decideixen optar per l’opció que aparentment no té riscos.

Al mercat Forex podem trobar els comptes micro que permeten operar amb només $ 10 usant micro lots a 0,01 lots per transacció.

Hi comptes estàndard que tenen com a requisit un dipòsit mínim de $ 10 €. Sovint tenen múltiples usos i poden ser utilitzades per comerciar una àmplia varietat d’instruments financers a part del parell de divises.

Hi comptes de compravenda de divises amb una suma de $ 500 USD o major amb spreads (diferència entre preus d’oferta i demanda) addicionals reduïts.

En general, vostè serà més atractiu com a client per a un broker com més diners estigui disposat a invertir i per tant, més atractives seran les condicions per comerciar ofertes pel compte, però no compri a ulls tancats.

El capital de risc

També hi ha el tema de quants diners pot utilitzar un trader per començar operacions de compravenda amb Forex.

Comparteix!!!!
18Shares

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

18Shares