Aprèn a guanyar diners en el mercat Forex

Com guanyar diners en Forex?

Qualsevol persona amb la voluntat suficient pot guanyar diners en Forex. Si el que vols és guanyar diners, a continuació coneixeràs una estratègia rendible:

Tria l’instrument financer que prefereixis a la teva plataforma de trading i analitza el seu gràfic en la temporalitat d’1 dia. Després s’aplica una SMA (mitjana mòbil simple) de 20 períodes. Quan el preu d’aquest actiu tanca per sobre de la SMA, obre una ordre de compra. D’altra banda, quan el “preu tancament “per sota de la mitjana mòbil, obre una ordre de venda.

Pots fer backtesting (proves amb dades històriques) d’aquesta estratègia ara mateix i descobrir que ha estat rendible des dels últims 10 anys (encara que per poc, ja que Forex ha estat en rang la major part del temps).

Aquesta és una estratègia senzilla i fàcil de seguir. Si tens en compte la volatilitat a llarg termini, l’estratègia pot resultar particularment efectiva si l’apliques durant un període de temps prolongat. El més probable és que només hagis de revisar les posicions un cop cada dia per assegurar-te que tot estigui bé.

No obstant això, aquesta estratègia brinda utilitats molt lentament. A més, moltes de les operacions tancaran amb pèrdues i unes poques generaran guanys. Potser et preguntis com una estratègia d’aquest tipus pot ser rendible. Doncs, els pocs guanys que genera són suficients per compensar totes les pèrdues.

Com pots veure, guanyar diners en el mercat Forex és molt senzill. Llavors, per què 9 de cada 10 operadors acaben fracassant i abandonant el mercat? La resposta és senzilla: gairebé tots volen ser milionaris d’un dia per l’altre.

La veritat és que el trading en Forex no és diferent d’altres negocis. Es requereix treball i la sort no té lloc aquí. Segueix llegint per conèixer 4 passos essencials que t’acostaran a les teves metes i llibertat financera.

 

Primer pas

Hi ha moltes empreses que volen fer-te entrar al mercat Forex i no tenen por d’exagerar els guanys que pots obtenir. Aquestes companyies fan servir missatges com: “fes diners amb Forex ràpidament, fes diners amb Forex fàcilment”, encara que tu has de ser més llest i veure més enllà dels anuncis.

És molt important que et fixis objectius realistes. Malgrat el que digui la publicitat que trobis a Internet, no guanyaràs milers de dòlars al dia en la teva primera setmana de trading. Fins i tot no ho aconseguiràs després de diversos anys si no li prestes atenció a la teva educació!

No obstant això, si ets un operador aplicat i perseverant, podràs arribar a aquesta classe d’objectius amb el temps. En el relacionat amb el trading, la inversió de temps és tan important com el teu capital.

Unes metes poc realistes poden portar-te a 3 grans problemes:

1. Visió errònia de Forex: Veuràs oportunitats quan en realitat no existeixen

2. Pressió financera

3. Trading en excés: No respectaràs les teves pròpies regles de trading, la qual cosa et generarà pèrdues.

Si vols saber com guanyar diners en Forex, has d’estudiar profundament els dos estils d’anàlisi principals en el mercat (anàlisi tècnica i fonamental), llegir notícies al llarg de l’any per a romandre al tant dels factors socioeconòmics que puguin afectar les divises i millorar constantment el teu compte de trading. En realitat, no hi ha cap secret per assolir l’èxit; sol treball, perseverança i determinació.

 

Segon pas

Si el que vols és guanyar diners en Forex, heu de tenir una determinació única i seguir endavant sense importar tots els problemes que enfrontis. Només aquells que es resignen a perdre i renuncien als seus somnis són els que fracassen.

Per avançar en la teva carrera d’operador has de concentrar-te en millorar en tot el relacionat al trading, mes no directament en l’objectiu monetari. Has de tenir en compte que Forex no és un esquema per guanyar diners ràpidament, sinó una professió que s’ha de prendre amb serietat. El treball de l’operador és analitzar la situació econòmica del món sencer i fer un pronòstic.

Hi ha professionals dedicats exclusivament a guanyar diners operant en Forex. Les institucions financeres i els fons de cobertura contracten experts en el trading de divises perquè realitzin operacions. Com saps, Forex compta amb un alt volum de negociació. I el 80% d’aquest volum és negociat per persones com tu, només que amb una mica més d’experiència professional.

En resum, has de veure al trading com el que en realitat és: una carrera, mes no un passatemps.

Si et preguntes com guanyar diners operant en Forex, pots trobar tendències de llarg termini per a després aplicar una estratègia simple, com l’esmentada anteriorment. Amb el temps trobaràs maneres per millorar aquesta estratègia tan senzilla i així millorar els teus guanys.

La millor manera de guanyar diners operant en Forex és, és clar, seguint la carrera de trading. El més recomanable és que segueixis accions que et generin grans utilitats en operar amb divises.

Tercer pas

La motivació és un factor de vital importància en l’èxit, no només en el trading, sinó en qualsevol àmbit de la vida. Molts tenen present només els diners, el que en la majoria dels casos porta a decepció i fracassos.

Per guanyar diners en Forex has de trobar una motivació diferent dels diners. Vols aconseguir la llibertat financera? Vols dominar els mercats? Tots són motius vàlids, sempre que no involucrin guanyar una suma determinada de diners.

Aquest principi pot semblar confús, però té un fonament lògic. El més comú és que les persones que tot just s’inicien en el trading pateixin pèrdues. Tal com una universitat cobra les seves matrícules, es podria dir que aquest és el cost de l’educació en Forex. Tot i que és important limitar les pèrdues en aquesta etapa, són molts els que es rendeixen i abandonen els seus esforços només perquè no aconsegueixen diners. Per tal motiu, per guanyar diners com a operador de Forex, has d’oblidar per un moment els diners i concentrar-te en un objectiu diferent.

Un cop et converteixis en un inversor que guanya diners operant amb divises, de tu dependrà l’evolució de la teva carrera i l’èxit del teu pla. Ningú podrà qüestionar per les teves accions. Tal nivell de responsabilitat pot semblar atemorizante, encara que en realitat atorga un nivell de llibertat única cosa que molt poques persones aconsegueixen assolir.

Quart pas

Guanyar diners operant en Forex és una cursa de resistència, però no de velocitat. Inevitablement t’enfrontaràs a problemes al llarg del camí i possiblement experimentaràs estrès. No obstant això, no has de rendir-te. Han estat moltes les persones que han travessat pel mateix procés amb èxit. I si elles van poder fer-ho, tu també! Cerca en fòrums i llocs web especialitzats els dubtes més freqüents dels operadors i trobaràs respostes a moltes de les teves inquietuds.

Per als que tot just comencen a conèixer el mercat Forex, el més recomanable és usar estratègies de trading algorítmiques, ja que comptes amb passos i processos ben definits. Un bon exemple d’aquesta classe d’estratègia és la que apareix al principi de l’article, on una mitjana mòbil simple de 20 períodes creua amb el preu. Si segueixes els passos de l’estratègia, no tindràs més problemes. És clar, aquest és un enfocament massa rígid, però n’hi ha prou per iniciar en el trading.

Per guanyar diners operant en Forex has de perdre. Sona contradictori, sí, però és un procés totalment necessari. En aquest mercat les pèrdues són inevitables. No obstant, això no vol dir que no puguis usar-les per millorar les teves habilitats de trading.

Potser sembla impossible, però guanyar diners en Forex no és gens desgavellat! Mai et rendeixis ni perdis de vista el teu objectiu. En aquest mateix instant, mentre llegeixes aquest article, hi ha milers de persones arreu del món que sobreviuen gràcies a les utilitats que generen en el mercat de divises. Tu ets una persona molt capaç i si t’ho proposes, també faràs part d’aquest grup!

Si ets de les persones que passa per una ratxa perdedora, tampoc has de desanimar-te. Fins i tot els operadors més experimentats tenen mals períodes. Això no vol dir que el trading de divises no és per a tu. El que has de fer ara és descansar una mica, allunyar-te dels mercats i repassar les operacions. ¿Notes alguna cosa estranya? Veus algun error? Amb seguretat trobaràs la causa del problema i ho superaràs.

També és possible que estiguis esgotat i simplement necessitis unes vacances. Som humans després de tot, cert? Pren-te un temps lliure i torna al mercat amb tot el que tinguis. Molts èxits!

Comparteix!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *